skip to Main Content
DUC-recruitment1
Werkvoorbereider
DUC-recruitment2

Mechanisch Monteur

Zoek jij een uitdagende baan als mechanisch monteur in de omgeving Rotterdam - Europoort? Lees dan snel verder!

 

Ducor Petrochemicals is gespecialiseerd in het produceren van polypropyleen, polyethyleen en polyolefin producten. De stoffen worden gebruikt in vele producten zoals auto onderdelen, in de gezondheidsindustrie, textiel, elektrische apparaten, productverpakkingen en vele huishoudelijke producten.  Ducor typeert zich als een informele, platte organisatie met korte lijnen waar geen één dag hetzelfde is. In totaal zijn er 100 medewerkers werkzaam op de plant in Rozenburg.

Functieomschrijving: 

Als mechanisch monteur richt je je samen met collega monteurs op verschillende revisie-, modificatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Jouw team bestaat uit 4 mechanisch monteurs en 4 monteurs E&I. Je rapporteert aan de Maintenance supervisor. Het gaat om een dag functie (40 uur per week) en 1 keer in de 5 weken loop je een call-out dienst.

Per toerbeurt richt één monteur zich op de urgente storingen en de overige monteurs richten zich op minder urgente storingen en onderhoud conform weekplanning. Naast het lokaliseren van storingsoorzaken en het verhelpen van storingen, houd je je ook bezig met het inspecteren en onderhouden van installaties, het uitvoeren van modificaties en stuur je contractors aan tijdens onderhoudstops. Je werkt nauw samen met collega's binnen de afdeling Productie (wachtchefs, operators en production engineers). Met zijn allen zorgen we ervoor dat de fabriek 24/7 blijft draaien en we zoveel mogelijk ‘korrels’ produceren.

Wie zoeken wij:

De juiste kandidaat is een enthousiaste en nieuwsgierige monteur die procesmatig denkt en resultaatgericht is. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent bereid jouw kennis en kunde door middel van opleidingen verder uit te breiden. Verder breng je het volgende mee:

  • Ervaring met het werken aan Rotating Equipment is een pré;

  • Affiniteit met hydrauliek en pneumatiek;

  • Affiniteit met statische equipment zoals appendages, vaten en leidingen;

  • Ervaring met het werken met normen zoals NEN-EN-ISO 9002 en API 686;

  • 2 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;

  • Werkervaring in een soortgelijke organisatie is een pré;

     

Wat bieden wij:

Een mooie uitdagende functie waarbij je veel mogelijkheden krijgt om je talenten te laten zien. Je krijgt bij Ducor ruime ontwikkelingsmogelijkheden en daarnaast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.


Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Apply now for this job

View all open vacancies

Back To Top