skip to Main Content

Creativity and innovation, driven by a professional and diverse workforce.

Senior Monteur E&I

We zijn op zoek naar een invulling van de positie van senior monteur E&I. Als senior monteur werk je binnen de afdeling Maintenance en rapporteer je aan de Maintenance supervisor. De afdeling Maintenance richt zich op revisie-, modificatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden binnen de gehele plant. Binnen het team werk je onder andere samen met nog 4 monteurs E&I en 4 monteurs mechanisch.

Als senior monteur ben jij, naast alle reparatie en onderhoudswerkzaamheden, ook veel bezig met het opleiden & coachen van de andere E&I monteurs. Per toerbeurt richt één E&I monteur zich op de urgente storingen en de overige monteurs richten zich op minder urgente storingen en onderhoud conform weekplanning. Je ziet toe op de werkuitvoering van de weekplanning en je werkt nauw samen met de afdeling Productie (met wachtchefs, operators en production engineers). Gezamenlijk zorgen we ervoor dat de fabriek 24/7 blijft draaien en we zoveel mogelijk produceren.

Er is een grote diversiteit binnen deze functie: van werkzaamheden aan de elektrische installatie, aan- loskoppelen van motoren tot het verhelpen van storing aan instrumentatie zoals kleppen, flow-, druk- en temperatuurmeters. Natuurlijk altijd volgens de geldende richtlijnen NEN3140 en NEN3840. Dit voor zowel DCS als op zichzelf staande installaties, veelal in ATEX gezoneerd gebied.

De Organisatie

Ducor Petrochemicals B.V. is gespecialiseerd in het produceren van polypropyleen grondstoffen (granulaat). Polypropyleen wordt gebruikt in vele producten zoals auto-onderdelen, in de gezondheidsindustrie, textiel, elektrische apparaten, productverpakkingen en vele huishoudelijke producten. Ducor typeert zich als een informele, platte organisatie met korte lijnen waar geen dag hetzelfde is. In totaal werken er ongeveer 100 medewerkers op onze plant in Rotterdam - Rozenburg.

Jouw profiel

Je bent een ervaren monteur die graag zijn kennis deelt met (jongere) collega’s, een coachende rol past jou goed. Je houdt gemakkelijk het overzicht en brengt structuur aan in jouw werkzaamheden. Je bent proactief, accuraat en flexibel. Verder breng je het volgende mee:

  • Een afgeronde opleiding in Elektrotechniek;
  • > 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Werkervaring in een soortgelijke organisatie is een pré;

Ons aanbod

Wij bieden je een mooie uitdagende functie met ruime ontwikkelingsmogelijkheden en daarnaast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?

Woon jij in de omgeving Rotterdam en zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Dan zien we jouw CV graag zo snel mogelijk in onze mailbox verschijnen! Solliciteer direct via de website of neem contact op met Selvi Lajqi via selvi.lajqi@ducorchem.com.

Apply now for this job

View all open vacancies

Back To Top