skip to Main Content

Creativity and innovation, driven by a professional and diverse workforce.

Customer Sales Representative (0.6 - 0.8 fte)

De Customer Sales Representative (CSR) ondersteunt de Sales Managers in het ontvangen en verwerken van een variëteit aan orders, volgt deze orders op en organiseert een correcte logistieke afhandeling. In deze functie heb je veelvuldig contact met klanten in diverse landen. Je registreert alle logistieke en technische vragen en opmerkingen, volgt deze op en stuurt ze waar nodig door naar andere collega’s binnen Ducor.

Je verzorgt onze ‘after sales’ en helpt onze klanten door het beantwoorden van allerhande vragen.
Je houdt klantgegevens bij in het klantbestand, verwerkt mutaties, bewaakt afgesloten contracten en signaleert afwijkingen.

Kortom; je bent het hart van onze Sales afdeling, de spin in het web van al onze sales inspanningen en verzorgt samen met jouw collega’s de sales back office. Als zodanig ben je veelal het eerste contact van klanten die onze hulp nodig hebben.

De Organisatie

Ducor Petrochemicals B.V. is gespecialiseerd in het produceren van polypropyleen grondstoffen (granulaat). Polypropyleen wordt gebruikt in vele producten zoals auto-onderdelen, in de gezondheidsindustrie, textiel, elektrische apparaten, productverpakkingen en vele huishoudelijke producten. Ducor typeert zich als een informele, platte organisatie met korte lijnen waar geen dag hetzelfde is. In totaal werken er ongeveer 100 medewerkers op onze plant in Rotterdam - Rozenburg.

 

Wat we bieden

We bieden je een veelzijdige functie in een commerciële werkomgeving in een relatief kleine organisatie met korte communicatielijnen. Je krijgt de mogelijkheden om je talenten te ontplooien en jezelf verder te ontwikkelen. Voor starters biedt de functie op termijn kans op doorgroei in een commerciële buitendienstfunctie.  

Uiteraard biedt Ducor de kandidaat die zich onderscheidt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We zoeken een parttime invulling van deze functie.

Wie zoeken we?

  • Enthousiaste kandidaten met relevante werkervaring, minimaal een MBO 4 opleiding (e.g. Fin / Admin.) en HBO werk- en denkniveau
  • Schoolverlaters hebben minimaal een Hbo-diploma (e.g. Fin/ Admin. of Com. Economie)
  • Je bent nauwkeurig, kunt tegen een stootje en blijft rustig functioneren als het wat drukker wordt
  • Jouw communicatie skills zijn uitstekend en je beheerst de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal voldoende om te kunnen spreken en schrijven met onze klanten. Kennis van het Frans is een pré  
  • Jouw bijdrage is niet alleen direct zichtbaar in ons kleine team maar ook van doorslaggevend belang voor de waardering die onze klanten voor ons hebben.

 

Interesse?

Woon jij in de omgeving Rotterdam en zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Dan zien we jouw CV graag zo snel mogelijk in onze mailbox verschijnen! Solliciteer direct via de website of neem contact op met Selvi Lajqi via selvi.lajqi@ducorchem.com.

Apply now for this job

View all open vacancies

Back To Top