skip to Main Content

Creativity and innovation, driven by a professional and diverse workforce.

Procesoperator 5 ploegendienst

Heb je recent je VAPRO C diploma gehaald en wil je jouw vaardigheden inzetten bij een kleinere fabriek waar heel veel te leren valt? Of ben je een ervaren operator en ben je klaar voor een nieuwe stap? Dan kun je bij Ducor Petrochemicals je hart ophalen. Lees snel verder.

Over ons

Ducor Petrochemicals is gespecialiseerd in de productie van polypropeen-, polyetheen- en polyolefineproducten voor veel uiteenlopende toepassingen zoals auto-onderdelen, elektrische toestellen, textiel, verpakkingsmaterialen, tal van huishoudelijke producten en de gezondheidszorg.

Voor de productie van Polypropeen gebruikt Ducor het Novolen gas-fase process met behulp van verticale gasfase reactoren. Hiermee worden Homo & Co-Polymeren geproduceerd. Doordat Ducor beschikt over 3 productielijnen is het mogelijk om een grote variatie in producten te produceren en ontwikkelen.

Er is sterk doorontwikkeld sinds de start van de productieplant in 1979, sindsdien is de productiecapaciteit zo goed als verdubbeld en worden er elk jaar processen geautomatiseerd of geoptimaliseerd met behulp van input uit de Productieafdeling. Ook voor de toekomst is deze samenwerking hard nodig om de Veiligheid, Betrouwbaarheid en Efficiency van de Productieplant naar “Industrie Best Practise” te brengen.

Jouw rol als Procesoperator

Als procesoperator ben je na een intensieve interne training in 5 werkgebieden verantwoordelijk voor het bedienen, controleren en bijsturen van het proces van onze productieplant. In verband met veiligheidseisen gebeurt dit aan de hand van werkinstructies, richtlijnen en het Ducor Academy training programma. Ook word je betrokken bij HAZOP & Swift analyses, verbeterprojecten en is er voldoende ruimte voor eigen initiatief en flexibiliteit. Je bent onderdeel van een hecht team wat samen verantwoordelijk is voor het gehele proces. Dat is een hele verantwoordelijkheid en tegelijkertijd een interessante uitdaging.

Ducor is te vergelijken met een familiebedrijf, een platte structuur en iedereen kent elkaar bij naam. Hierdoor kan je als individu of als team direct een grote impact hebben op de performance van de plant en vallen personen die een stapje extra zetten snel op. Help jij ons naar een hoger niveau?

Functie-eisen

- MBO werk- en denkniveau, aangevuld met VAPRO C;

- Kennis van veiligheids- en milieuvoorschriften;

- Rijbewijs B;

- Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal;

- Competenties: veiligheidsbewustzijn (orde, netheid en veiligheid), kwaliteitsbewustzijn, servicegericht, efficiency in het werk, flexibel, communicatief, integer en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

- Ervaring in de procesindustrie is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een professionele en dynamische werkomgeving. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheden om al je talenten werkelijk te ontplooien. Uiteraard biedt Ducor Petrochemicals B.V. de succesvolle kandidaat uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Apply now for this job

Ja
Nee
Ja
Nee

View all open vacancies

Back To Top