skip to Main Content
DUC-recruitment1
Werkvoorbereider
DUC-recruitment2

Maintenance Engineer Mechanisch

Als Maintenance Engineer Mechanisch ben jij van essentieel belang voor Ducor teneinde onnodige stilstand van de fabriek te voorkomen of onverwachte verstoringen zo snel mogelijk te helpen oplossen. Samen met collega’s op de engineerings- en onderhoudsafdeling zorg je ervoor dat onderhoud aan het machinepark preventief en planmatig wordt uitgevoerd waarmee de noodzaak tot onderhoudsstops wordt geminimaliseerd.

Daarnaast is jouw inzet onmisbaar bij correctief onderhoud van het machinepark. In het dagelijks werk wordt uiteraard rekening gehouden met alle overheids- en veiligheidseisen. De Maintenance Engineer heeft regelmatig contact met collega’s van o.a. werkvoorbereiding, onderhoud, inkoop maar ook met externe leveranciers als het gaat over revisies of inkoop van spares.
De functie is zeer veelzijdig en vereist naast technische kennis (begrip, tekenen, controleren, overdragen) ook vaardigheid op gebied van dataverzameling en ~analyse. Voorraadbeheer behoort eveneens tot jouw taken en uiteraard dienen alle uitgevoerde werken en de daarbij benodigde documenten zorgvuldig te worden vastgelegd en gearchiveerd.
Je rapporteert aan de Engineeringsmanager en vormt samen met een tiental andere engineers de afdeling Engineering. 

De organisatie

Ducor Petrochemicals BV is gespecialiseerd in het produceren van polypropyleen grondstoffen (granulaat). Polypropyleen wordt gebruikt in vele producten zoals auto-onderdelen, in de gezondheidsindustrie, textiel, elektrische apparaten, productverpakkingen en vele huishoudelijke producten. Ducor typeert zich als een informele, platte organisatie met korte lijnen waar geen dag hetzelfde is. Ducor heeft een eigen bedrijfs-CAO en in totaal zijn er 100 medewerkers werkzaam op de productielocatie in Rozenburg.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken Maintenance Engineer die beschikt over een relevante HBO-beroepsopleiding. Je kunt je voorstellen hoe het reilt en zeilt in een relatief kleine, maar ambitieuze, technische productieorganisatie. Samen klaren we de klus en zorgen we ervoor dat de productie zo vlekkeloos mogelijk kan (door)draaien. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must om te kunnen spreken en schrijven met onze relaties en buitenlandse moedermaatschappij. Je kan tegen een stootje en blijft rustig functioneren als het wat drukker wordt.

Ons aanbod

Een zeer veelzijdige functie in een commerciële werkomgeving in een relatief kleine organisatie met korte communicatielijnen. Het Engineeringsteam is een hecht multidisciplinair team van ervaren professionals die elkaar qua deskundigheid uitstekend aanvullen. Naast een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket bieden wij je de mogelijkheid om jouw talenten te ontplooien. We zijn op zoek naar een fulltime invulling. 

Interesse?

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Dan zien we jouw CV graag zo snel mogelijk in onze mailbox verschijnen! Solliciteer direct via de website of neem contact op met Selvi Lajqi via selvi.lajqi@ducorchem.com

 

Apply now for this job

View all open vacancies

Back To Top