skip to Main Content
DUC-recruitment1
Werkvoorbereider
DUC-recruitment2

Process Engineer

Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het procesontwerp, de inbedrijfstelling en de MOC’s. Je werkt gemiddeld aan 10 verschillende projecten per jaar en stuurt jouw projectteam functioneel aan. 

Je houd je onder andere bezig met:

  • Optimalisatie van productieprocessen (efficiency en ontwerpkwaliteit);
  • Waarborgen van veiligheid d.m.v. procesverbeteringen en toezicht op naleving van voorschriften / procedures;
  • Waarborgen van productkwaliteit (juistheid offspec rapportages en doeltreffendheid verbetervoorstellen);
  • Ondersteuning aan de afdeling R&D t.a.v. productontwikkeling;
  • Optimaliseren van processturing (stabiel en veilig productieproces);
  • Het lopen van call out.

Je rapporteert aan de Engineeringsmanager en werkt samen met 10 andere collega's binnen de afdeling Engineering. 

De organisatie

Ducor Petrochemicals BV is gespecialiseerd in het produceren van polypropyleen grondstoffen (granulaat). Polypropyleen wordt gebruikt in vele producten zoals auto-onderdelen, in de gezondheidsindustrie, textiel, elektrische apparaten, productverpakkingen en vele huishoudelijke producten. Ducor typeert zich als een informele, platte organisatie met korte lijnen waar geen dag hetzelfde is. In totaal zijn er 100 medewerkers werkzaam op de productielocatie in Rozenburg.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken Process Engineer met een afgeronde HBO / WO opleiding Chemische technologie en minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Je kunt je voorstellen hoe het reilt en zeilt in een relatief kleine, maar ambitieuze, technische productieorganisatie. Samen klaren we de klus en zorgen we ervoor dat de productie zo vlekkeloos mogelijk kan (door)draaien. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must om te kunnen spreken en schrijven met onze relaties en buitenlandse moedermaatschappij. Je bent probleemoplossend, resultaatgericht en kunt tegen een stootje. Je blijft rustig functioneren als het wat drukker wordt.

Ons aanbod

Een zeer veelzijdige functie in een commerciële werkomgeving in een relatief kleine organisatie met korte communicatielijnen. Het Engineeringsteam is een hecht multidisciplinair team van ervaren professionals die elkaar qua deskundigheid uitstekend aanvullen. Naast een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket bieden wij je de mogelijkheid om jouw talenten te ontplooien. We zijn op zoek naar een fulltime invulling. 

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Apply now for this job

Nederlands
Engels

View all open vacancies

Back To Top