skip to Main Content

Bazan Group: De perfecte keuze voor ijs verpakking

Bazan Group The Perfect Solution For Ice Cream Packaging

Bent u op zoek naar de perfecte oplossing voor het verpakken van schepijs? Zoek niet verder want Carmel Olefins heeft een oplossing ontwikkelt. Gemaakt uit polypropyleenhars, biedt het materiaal schokbestendigheid bij temperaturen onder nul, lage spanningskleuring, stijfheidsretentie, hoge glans en een uitstekende vloei. De heldere transparantie maakt de inhoud van de verpakking nog aantrekkelijker voor klanten. Dit innovatieve product voldoet natuurlijk aan alle gezondheids- en veiligheidsvoorschriften en is ontworpen en ontwikkeld met behulp van innovatieve technologie├źn die de kloof tussen de eigenschappen van PP Random en Impact Copolymers overbrugt.

 

Bekijk het filmpje hier.

Ontdek hier meer over dit innovatieve product.

Back To Top