skip to Main Content

Yes, We Care!

Visual Yes We Care Ducor Nl

Dank u!

Allereerst willen we alle medische diensten en zorgprofessionals bedanken die elke dag hun leven op het spel zetten om het besmettelijke Covid19-virus te overwinnen. Help ze door alle instructies op te volgen die door uw overheid zijn opgelegd. Let’s #flattenthecurve.

We werken door

Om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen, blijft onze fabriek in Rotterdam (Botlek) operationeel. Onze granulaten vormen immers een onderdeel in de productie van plastic artikelen, een essentiële industriële activiteit. Ook onze verkoop- en administratiediensten werken op afstand om al uw vragen te beantwoorden.

Safety first

Al onze medewerkers werken in veilige omstandigheden. We hebben zowel intern als extern alle noodzakelijke preventie- en beschermingsmaatregelen genomen om te kunnen werken conform volgens de nationale wetgeving.

Yes we care

Last but not least willen we onze grootste sympathie betuigen aan onze Italiaanse collega’s van wie vrienden en familie getroffen zijn door deze dramatische gebeurtenissen. Elke wolk heeft een zilveren randje. We hopen dat de zon voor jullie heel snel weer tevoorschijn komt.

Ann Geens
CEO Ducor Petrochemicals

Back To Top