skip to Main Content
DUC-recruitment1
DUC-recruitment-website-dec233
DUC-recruitment-website-dec232

Monteur E&I

Ben jij op zoek naar een baan als Monteur E&I in de omgeving Rotterdam - Rozenburg? Dan hebben wij de baan voor jou!

Ducor Petrochemicals is gespecialiseerd in het produceren van polypropyleen, polyethyleen en polyolefin producten. De stoffen worden gebruikt in vele producten zoals auto onderdelen, in de gezondheidsindustrie, textiel, elektrische apparaten, productverpakkingen en vele huishoudelijke producten.  Ducor typeert zich als een informele, platte organisatie met korte lijnen waar geen één dag hetzelfde is. In totaal zijn er 100 medewerkers werkzaam op de plant in Rozenburg

Functieomschrijving: 

Als monteur E&I werk je binnen de afdeling Maintenance en rapporteer je aan de Maintenance supervisor. De afdeling Maintenance richt zich op revisie-, modificatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden binnen de gehele plant. Binnen het team werk je onder andere samen met nog 4 monteurs E&I en 4 monteurs mechanisch.

Per toerbeurt richt één E&I monteur zich op de urgente storingen en de overige monteurs richten zich op minder urgente storingen en onderhoud conform weekplanning. Afdeling Maintenance werkt nauw samen met afdeling Productie, hierbij kun je denken aan: wachtchefs, operators en production engineers. Met zijn allen zorgen we dat de fabriek 24/7 blijft draaien en we zoveel mogelijk ‘korrels’ produceren.

Er is een grote diversiteit van werkzaamheden binnen deze functie, werkzaamheden aan de elektrische installatie, of aan- loskoppelen van motoren. Natuurlijk altijd volgens de richtlijnen NEN3140 en NEN3840. Verder is het verhelpen van storingen aan instrumentatie als kleppen, flow-, druk- en temperatuurmeters een onderdeel van de werkzaamheden. Dit voor zowel DCS als op zich zelf staande installaties, veelal in ATEX gezoneerd gebied.  

Wie zoeken wij:

De juiste kandidaat is een enthousiaste en nieuwsgierige monteur die procesmatig denkt en resultaatgericht is. Verder breng je het volgende mee:

  • Affiniteit met meet-, regel- en elektrotechniek

  • Werkervaring in een vergelijkbare functie;

  • Een afgeronde opleiding in Elektrotechniek;

  • Werkervaring in een soortgelijke organisatie is een pré;

  • Bereid om je kennis en kunde d.m.v. opleiding verder te ontwikkelen.


Van belang is dat je initiatief toont, accuraat bent, en je flexibel opstelt.


Wat bieden wij:

Een mooie uitdagende functie waarbij je veel mogelijkheden krijgt om je talenten te laten zien. Je krijgt bij Ducor ruime ontwikkelingsmogelijkheden en daarnaast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Ducor biedt de kandidaat die zich onderscheidt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

-        Maximaal 20 ADV dagen

-         8,33% vakantiegeld

-         Een dertiende maand

Hoe je solliciteert

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega en voldoe je aan de eisen die we hebben? Dan zien we jouw CV graag zo snel mogelijk in onze mailbox verschijnen! Doe er ook een brief bij alsjeblieft; we zijn erg geïnteresseerd in jouw motivatie voor deze uitdagende job.

 

Apply now for this job

View all open vacancies

Back To Top