skip to Main Content

Creativity and innovation, driven by a professional and diverse workforce.

Junior Monteur E&I

 

De organisatie:

Ducor Petrochemicals is gespecialiseerd in het produceren van polypropyleen, polyethyleen en polyolefin producten. De stoffen worden gebruikt in vele producten zoals auto onderdelen, in de gezondheidsindustrie, textiel, elektrische apparaten, productverpakkingen en vele huishoudelijke producten.  Ducor typeert zich als een informele, platte organisatie met korte lijnen waar geen één dag hetzelfde is. In totaal zijn er 100 medewerkers werkzaam op de plant in Rozenburg

Functieomschrijving: 

De functie junior E&I monteur valt onder de afdeling Maintenance, welke onderdeel is van de afdeling Operations. De afdeling Maintenance richt zich op revisie-, modificatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. De afdeling bestaat in totaal uit 22 medewerkers en staat onder leiding van de Maintenance Manager. Je werkt in een team van vijf E&I monteurs en zes mechanisch monteurs waaronder twee voormannen. Per toerbeurt richt één E&I monteur zich op de urgente storingen en de overige vier monteurs richten zich op minder urgente storingen en onderhoud conform weekplanning. Afdeling Maintenance werkt nauw samen met afdeling Productie, hierbij kun je denken aan: wachtchefs, operators en production engineers. Met zijn allen zorgen we dat de fabriek 24/7 blijft draaien en we zoveel mogelijk ‘korrels’ produceren.

 

Wie zoeken wij:

De juiste kandidaat is een enthousiaste en nieuwsgierige monteur die procesmatig denkt en resultaatgericht is. Verder breng je het volgende mee:

  • Affiniteit met meet-, regel- en elektrotechniek

  • 0 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;

  • Minimaal afgeronde opleiding in Elektrotechniek niveau 3;

  • Werkervaring in een soortgelijke organisatie is een pré;

  • Bereid om je kennis en kunde d.m.v. opleiding verder te ontwikkelen.

 

Van belang is dat je initiatief toont, accuraat bent, en je flexibel opstelt.


Wat bieden wij:

Een mooie uitdagende functie waarbij je veel mogelijkheden krijgt om je talenten te laten zien. Je krijgt bij Ducor ruime ontwikkelingsmogelijkheden en daarnaast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Apply now for this job

View all open vacancies

Back To Top