skip to Main Content

DUCOR PETROCHEMICALS BEHAALT ISCC PLUS CERTIFICAAT

ISCCplus SOME Highlights 1920×1080

Ducor Petrochemicals heeft het ISCC Plus certificaat behaald voor de gehele productie site in Rotterdam. Hiermee voldoet Ducor aan alle eisen om polypropyleen te leveren, gebaseerd op duurzame grondstoffen, voor de complete productportfolio onder het Mass Balance-principe.

Met het ISCC Plus certificaat voldoet Ducor Petrochemicals aan de hoogste duurzaamheidsnormen, wat de productie en verkoop van hernieuwbare polypropyleenproducten garandeert. Met het behaalde certificaat benadrukken Ducor Petrochemicals en moedermaatschappij Bazan Group hun ambitie om niet alleen te voldoen aan de eisen van hun klanten, maar ook om hun duurzaamheids- en klimaatdoelen stap voor stap te realiseren.

Certificaat uitgereikt door Dekra

Het ISCC Plus certificaat werd uitgereikt door de onafhankelijke partij Dekra. Het Nederlandse audit- en certificeringsbureau toetste de systemen en processen van Ducor Petrochemicals in de categorie ‘polymerisatiebedrijf’ aan de certificeringsnormen van International Sustainability and Carbon Certification (ISCC). De ISCC Plus certificering is een wereldwijd erkend systeem voor traceerbaarheid van gerecyclede en hernieuwbare materialen in de waardeketen.

Wilt u meer weten over het ISCC PLUS certificaat?

Neem gerust een kijkje op de webpagina ISCC PLUS Certificaat

Heeft u nog vragen, mail dan naar info@ducorchem.com

 

Back To Top