skip to Main Content
DUC-recruitment1
Werkvoorbereider
DUC-recruitment2

Senior Werkvoorbereider / Planner

In de functie van Senior Werkvoorbereider / planner ben je verantwoordelijk voor het opstellen, afstemmen en coördineren van de (week)planning. In samenspraak met collega’s stel je de aard en omvang van de uit te voeren werkzaamheden vast en bepaal je de urgentie en werkvolgorde. Je bent verantwoordelijk voor de raming van manuren, doorlooptijd en kosten en voor het verdelen van de werkopdrachten. In de rol van planner ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de maintenance weekplanning. 

Binnen Werkvoorbereiding ben je hét aanspreekpunt voor collega’s. Ook ben je betrokken bij administratieve werkzaamheden zoals het actueel houden van documentatie en (werk)schema’s, het uitvoeren van factuurcontroles en uitgifte van PBM’s. In de functie van senior werkvoorbereider / planner geef je sturing aan kwaliteit, duidelijkheid en structuur van de output binnen werkvoorbereiding. 

Samen met de Maintenance Supervisor zorg je ervoor dat de werkzaamheden volgens planning worden uitgevoerd en er een goede afstemming is tussen de twee disciplines. De Senior Werkvoorbereider/planner rapporteert aan de Maintenance Manager en geeft vaktechnisch leiding aan een team van werkvoorbereiders.

De organisatie

Ducor Petrochemicals B.V. is gespecialiseerd in het produceren van polypropyleen grondstoffen (granulaat). Polypropyleen wordt gebruikt in vele producten zoals auto-onderdelen, in de gezondheidsindustrie, textiel, elektrische apparaten, productverpakkingen en vele huishoudelijke producten. Ducor typeert zich als een informele, platte organisatie met korte lijnen waar geen dag hetzelfde is. In totaal werken er ongeveer 100 medewerkers op onze plant in Rotterdam - Rozenburg.

Jouw profiel

Je bent een ervaren werkvoorbereider (bij voorkeur in een productieomgeving) die gemakkelijk het overzicht houdt en graag als spin in het web opereert. Verder breng je het volgende mee:

  •  Kennis van piping / PED / ATEX
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent proactief
  • Je bent een echte teamspeler
  • Jouw communicatieve en sociale vaardigheden zijn goed ontwikkeld
  • Je bent in staat bruggen te bouwen tussen verschillende afdelingen

Ons aanbod

Wij bieden je een mooie uitdagende functie met ruime ontwikkelingsmogelijkheden en daarnaast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?

Woon jij in de omgeving Rotterdam en zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Solliciteer direct via de website of neem contact op met Selvi Lajqi via selvi.lajqi@ducorchem.com.

 

Apply now for this job

View all open vacancies

Back To Top