skip to Main Content

Creativity and innovation, driven by a professional and diverse workforce.

Senior Werkvoorbereider

Als Senior Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het opstellen, afstemmen en coördineren van de (week)planning. In samenspraak met collega’s stel je de aard en omvang van de uit te voeren werkzaamheden vast en bepaal je de urgentie en werkvolgorde. Je bent verantwoordelijk voor de raming van manuren, doorlooptijd en kosten en voor het verdelen van de werkopdrachten. Als senior ben je zelf ook hands-on betrokken bij het voorbereiden van de werkzaamheden en optimalisatie van de werkzaamheden binnen het team.

Binnen Werkvoorbereiding ben je hét aanspreekpunt voor collega’s binnen en buiten Ducor. Een goede samenwerking met de afdelingen Logistiek en Productie is essentieel, net als de samenwerking met de Maintenance Supervisor voor de realisatie en bijsturing van planning en activiteiten. Ook ben je betrokken bij administratieve werkzaamheden zoals het actueel houden van documentatie en (werk)schema’s, het uitvoeren van factuurcontroles en uitgifte van PBM’s. De Senior Werkvoorbereider rapporteert aan de Maintenance Manager en geeft vaktechnisch leiding aan een team van werkvoorbereiders.

De organisatie

Ducor Petrochemicals B.V. is gespecialiseerd in het produceren van polypropyleen grondstoffen (granulaat). Polypropyleen wordt gebruikt in vele producten zoals auto-onderdelen, in de gezondheidsindustrie, textiel, elektrische apparaten, productverpakkingen en vele huishoudelijke producten. Ducor typeert zich als een informele, platte organisatie met korte lijnen waar geen dag hetzelfde is. In totaal werken er ongeveer 100 medewerkers op onze plant in Rotterdam - Rozenburg.

Jouw profiel

Je bent een ervaren werkvoorbereider (bij voorkeur in een productieomgeving) die gemakkelijk het overzicht houdt en graag als spin in het web opereert. Verder breng je het volgende mee:

  •  Kennis van piping / PED / ATEX
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent proactief
  • Je bent een echte teamspeler
  • Jouw communicatieve en sociale vaardigheden zijn goed ontwikkeld
  • Je bent in staat bruggen te bouwen tussen verschillende afdelingen

Ons aanbod

Wij bieden je een mooie uitdagende functie met ruime ontwikkelingsmogelijkheden en daarnaast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?

Woon jij in de omgeving Rotterdam en zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Solliciteer direct via de website of neem contact op met Selvi Lajqi via selvi.lajqi@ducorchem.com.

 

Apply now for this job

View all open vacancies

Back To Top